Početna stranica
Sobe
Restoran i salon
Galerija slika
Cijene i usluga
Trogir i okolica
Kontakt
Lokacija
Villa Katarinba nalazi se u Trogiru, na otoku Čiovu, nasuprot staroj gradskoj jezgri Trogira koja je od 1997. u registru UNESCO-vih kulturnih spomenika. Sam Trogir se nalazi u Srednjoj Dalmaciji, na hrvatskoj obali Jadranskog Mora. Srce Trogira je otočić povezan mostovima sa kopnom i otokom Čiovo.

Trogir je povezan sa europskim središtima vrlo dobro organiziranom zračnom vezom. Zračna Luka Split je samo 3km udaljena od Trogira, tako da ste doslovno par sati daleko od Trogira. Ako dolazite automobilom, slijedite glavnu hrvatsku cestu (D1) od Zagreba preko Karlovca, Gračaca i Knina do Trogira. Ako dolazite iz Italije, slijedite Jadransku Magistralu kroz Rijeku, Karlobag, Zadar i Šibenik.

KAKO NAS PRONAĆI

Kad stignete u Trogir, skrenite na mali Kameni Most koji povezuje Trogir sa kopnom, slijedite cestu preko Čiovskog Mosta te onda skrenite desno.
Kad prođete plažu u Okrugu Gornjem, pored škole skrenite desno, te sljedite cestu.Sa ljeve strane ugledat ćete Villu Katarinu.
Adresa: Ante Starčevića 19, Okrug Gornji Telefon: +385(0)21 798 300 Fax: +385(0)21 798 306 E-Mail: info@villakatarina.hr